KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Büyükkarıştıran Çok Programlı Anadolu Lisesi

Büyükkarıştıran Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yıldırım Mah. Zübeyde Hanım Cad. No28 Büyükkarıştıran / Lüleburgaz/ Kırklareli
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde; ülke geleceğinin şekillendirmede en etkin rolü alan, teknik konularda nitelikli elemanların yetiştirildiği çağdaş bir kurum olmaktır.
Misyon
Sağlam karakterli, kendini gelişen teknoloji karşısında sürekli olarak yenileyen, sorunlar karşısında çözüm yolları üreten ve gerekli tedbirleri alan, kendiyle barışık, çevresi tarafından sevilen ve sayılan bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 1997 – 1998 Eğitim – Öğretim yılında Büyükkarıştıran İlköğretim Okulu bünyesinde bulunan ek binada eğitim – öğretim vermeye başlamıştır. İmkanların yetersizliğine karşın eğitim – öğretim faaliyetine devam etmiştir. 2007 yılında yeni binasına kavuşmuştur , halen yeni binamızda eğitim – öğretime devam etmektedir. Amaçlarımızdan biri de hem Yüksek öğrenime öğrenci hazırlamak , hem de sanayi için gerekli olan yetişmiş insan gücünü oluşturmaya çalışmaktır. Okulumuz halkla iç içedir , bunun en büyük kanıtlarından biriside okula isteyerek ve severek gelen öğrencilerimiz , öğrenci velilerimiz ve belde halkımızdır. Okulumuzda eğitim – öğretim sadece öğretmenlerimizin öğrenciye bilgi aktarması değildir. Öğrencilerimizi hayata hazırlamak , onların sağlık , esenlik , başarı ve mutluluk dolu bir ömür geçirmesi için bilgi ve deneyimle donatmaktır. Okulumuzun yaşaması ve nefes almasını sağlayan , onu geliştiren , başarısını artırmak adına elini taşın altına koyan tüm halkımıza , öğrencilerimize , velilerimize ve alın terini akıtan meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
KALORİFERLİ ( DOĞALGAZ )
Ulaşım
Her saat başı ilçe ile belde arasında Halk Otobüsü seferleri ayrıca Karayolu üzerinde olması nedeni ile Tekirdağ , Çorlu , İstanbul arabalarının geçiş güzergahındadır .
Özel Servis yoktur.
Beldemizin nüfusu 5160 kişi olup , Çorlu , Lüleburgaz arasındadır.
Lüleburgaz merkeze uzaklık 20 km.
ANADOLU MESLEK PROGRAMI 102 KİŞİ ANADOLU LİSESİ PROGRAMI 102 KİŞİ
Sportif Etkinlikler
Halk oyunları, Bando takımı,Futbol takımı, Satranç takımı,Tiyatro grubu, Masa tenisi takımı.
AB ERASMUS+ K102 PROJESİ BİR FİKRİM VAR PROJESİ KİTAP OKUMA PROJESİ
BİR FİKRİM VAR PROJESİ KİTAP OKUMA PROJESİ AB ERASMUS+ K102 PROJESİ