KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Büyükkarıştıran Çok Programlı Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: luleburgaz

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci dönemini tamamladık.

Ock

Dönem içerisinde okul bünyesinde düzenlenen kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ock

Okulmuzda şiir dinletisi düzenlendi.

Ock

Okulumuzda Kültür ve Edebiyat Kulübü, dönem sonunda münazara etkinliği düzenledi.

Ock

İlimizde okul sporları tarafınca düzenlenen futbol turnuvasında Lüleburgaz ikincisi olduk.

Ock

Pınarhisar'da düzenlenen okullar arası futsal turnuvasına katıldık.

Ock

10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları Günü vesiylesiyle okulumuzda düzenlenen resim ve kompozisyon yarışması sonuçları belli oldu.

Ock

İlçemizde düzenlenen liseler arası dart turnuvasına katıldık.

Ara

Kırklareli il genelinde düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakalarından madalyalarla döndük.

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih İŞLER rehberliğinde öğrencilerimizin de gönüllü yardımıyla okulumuzda bocce oynanabilecek alan hazırlanmaktadır.

Ara

Okulumuzda İngilizce Scrabble turnuvası gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılı okulumuzda ve beldemizde coşkuyla kutlandı.

Kas

22 Ekim 2022 Cumartesi günü Okul Aile Birliiği toplantımızı  yüksek katılımla gerçekleştirdik.